باشگاه کارآفرینان نوجوان استان یزد در ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۸ افتتاح گردید.

در مراسم افتتاحیه این باشگاه که با حضور مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، تنی چند از مقامات استانی و جمعی از کارآفرینان برجسته استان برگزار شد، محمد حسین ریاحی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد با بیان اینکه ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی در میان مردم از جمله دانش آموزان  می تواند مهارت و انگیزه خلاقیت آن ها را پرورش دهد، گفت: با پرورش خلاقیت، دنیای پیرامون ذهن افراد نسبت به خلق ایده ای نو و استقلال اقتصادی و کسب موفقیت دگرگون می شود.مدیر کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان یزد  نقش نهادهای علمی، آموزشی و پرورشی را بسیار حیاتی دانست و افزود: باید از همه توان و ظرفیت اساتید، نخبگان و مسئولان در ایجاد، بسط و گسترش نهضت ملی کارآفرینی استفاده کرد تا بتوان این فرهنگ متعالی را نهادینه کنیم. وی هدف از افتتاح این باشگاه را تقویت نگرش کارآفرینانه کودکان و نوجوانان، افزایش خلاقیت و نوآوری، عزت نفس، میل به موفقیت، تغییر روش تدریس متناسب با مبانی کارآفرینی برای کودکان و نوجوانان دانست.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی یزد با بیان اینکه بیکاران استان یزد را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند ، بر توجه به کارآفرینی و اشتغالزایی از سوی فارغ التحصیلان و نیز توسعه آموزش های کارآفرینی و مهارت آموزی از دوران نوجوانی تاکید نمود.

در ادامه مراسم مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان یزد گفت:  این باشگاه به منظور پرورش وآشنایی با زندگی شغلی آینده وانتخاب درست ومشاوره شغلی برای نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال انجام می گیرد که راهنمایی جهت انتخاب آینده شغلی کارآموزان می باشد.علی افضلی با تاکید بر ضرورت کارآفرینی ، این مهم را اینگونه معرفی کرد : فردی به واسطه تغییر سبک زندگی، ابتدا خود را آن‌قدر توانمند سازد که بتواند کسب‌وکاری را برای خود راه‌اندازی کند و آن را مدیریت نماید. بعد با تفکر و عمل‌گرایی نوآورانه و خلاقانه، ایده و فرصتی را ایجاد یا پیدا کند، تا بتواند با پذیرش ریسک و با حداقل منابع، ارزش‌آفرینی کرده و جهت توسعه آن برای دیگران شغل ایجاد نماید.

سرکار خانم فراهانی معاون مدیر کل دفتر توسعه کارآفرینی نیز به تشریح و تبیین اهداف و ضرورت برگزاری باشگاه کارآفرینان نوجوان پرداختند و ضمن تاکید بر لزوم همراهی والدین و نقش موثر خانواده ­ها در اجرای صحیح برنامه­ های باشگاه و دستیابی به اهداف موردنظر، به ۵ مهارت اصلی که در طول یک سال و نیم برگزاری باشگاه در دانش ­آموزان تقویت خواهد شد نظیر مشاهده­ گری، پرسش گری، آزمایش گری، شبکه­ سازی و تفکر خلاق اشاره نمودند. سپس جمعی از کارآفرینان نمونه استان به بیان تجربیات، دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

 

Scroll to Top
به بالای صفحه بردن